Keravan Kameraseura on perustettu 1951, ja se on Suomen Kameraseurojen Liiton (SKsL) jäsenseura.

Seuran tapaaminen on kuukausittain (poislukien kesätauko). Tapaamisessa on yleensä joku vieraileva luennoitsija kertomassa jostain mielenkiintoisesta aiheesta. Lisäksi ohjelmassa on mm. tiedotusasiat, kuukausikilpailu ja vapaata keskustelua kuvista ja muista ajankohtaisista aiheista. Ajoittain katsellaan myös seuran retkillä otettuja kuvia.

Katso tapaamisten paikka.

Kuukausikilpailussa katsotaan jäsenten kilpailuun toimittamat kuvat ja vieraileva luennoitsija toimii tuomarina valiten viisi parasta kuvaa.

Seuran muita tapahtumia:
-    Vuosinäyttely syksyisin
-    Kevätretki (kuvausretki)
-    Tapaamisia muiden kameraseurojen kanssa
-    Seuran jäsenten keskenään sopimat kuvausretket yms.

Tapaamisiin on vapaa pääsy, joten tervetuloa tutustumaan toimintaan.

Seura tiedottaa toiminnastaan pääasiassa näillä nettisivuilla. Täältä löytyy mm. tapahtumakalenteri, tapaamisten luennoitsijat, kuukausikilpailuaiheet, tulokset, kuvat, seuran yhteystiedot yms.

Katso myös seuran Facebook-sivut.